Home > > Retour service (RMA)

Retour service (RMA)


Bent u toch niet helemaal tevreden over uw bestelde artikel(en)? Of is het niet helemaal heel bij u aangekomen?

- Retourneren zonder opgaaf van reden

- Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelde artikel(en) retourneren

- Na retouraanvraag heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen

- Geld terug? Dat storten we binnen 14 dagen terug op uw rekening

- Verzendkosten zijn bij retourneren voor eigen rekening

Het artikel moet wel onbeschadigd zijn en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking zitten. Als u het artikel hebt gebruikt en dit reikt verder dan alleen het vaststellen van de kenmerken en de werking van het product, kan Polparts hiervoor kosten in rekening brengen.

U kunt ook gebruik maken van het Herroeppings Formulier om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Om de retour correct en snel te verwerken verzoeken wij u de retour aan te melden via e-mail of het contact formulier.

Retour adres:

Polparts
Haagwinde 66
3222 XH Hellevoetsluis (Nederland)

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Bijvoorbeeld omdat de producten een beperkte houdbaarheid hebben of omdat de verzegeling (seal) verbroken is. Een verzegeling is aangebracht om hygiënische en/of gezondheidsredenen.

Artikelen die u niet kunt retourneren zijn:
- Artikelen die om hygiënische redenen niet retour gestuurd kunnen worden, zoals oordopjes, in-ear-headsets, tandenborstels en scheer-, of epileer apparaten (indien de verzegeling is verbroken).

Transportschade
Wij adviseren om een beschadigd pakket niet in ontvangst te nemen van de vervoerder. Blijkt na ontvangst het artikel toch beschadigd te zijn, dan verzoeken wij u dit binnen 24 uur te melden bij onze transporteur, PostNL, op telefoonnummer +31(0)58-2333333, of GLS, op telefoonnummer 0900-1116660 (€ 1,- per gesprek). Deze melding is nodig voor het eventueel omruilen van uw product. Neem vervolgens contact met ons op via telefoonnummer {include file="tel-polparts.tpl"} of e-mail: {include file="mail-polparts.tpl"}

14 Dagen bedenktijd
De herroepingstermijn voor internetbestellingen is 14 dagen

- Binnen deze termijn mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits 100% in nieuwstaat (indien redelijkerwijs mogelijk).

- Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen, zoals je dat ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

- Voor een eventuele waardevermindering die ontstaat, omdat u het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan wanneer u dit in de winkel zou doen, is de gebruiker verantwoordelijk.

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen en kunnen niet geretourneerd worden.
Technica